Лазерно рязане и гравиране

Лазерно изрязване и гравиране

Форма, обем и надписване, като допълнителни възможности

Добавете контури към бродерията, трансферния и сублимационния печат. Лазерното рязане допълва оформянето на текстилни материали и кожа, след като са бродирани и/или отпечатани. Те могат да бъдат в желана форма, за да се използват самостоятелно, или като апликации. Вече можете да мислите триизмерно за Вашите проекти. Включването на лазерното рязане може да Ви даде доста идеи. Нека Ви покажем как го правим в Storybox.bg!

Финално рязане, или гравиране на рекламни материали. 

Лазерната технология, която използваме в Storybox.bg , е подходяща за:

  • лазерно рязане на текстилни материали;
  • лазерно изрязване на емблеми;
  • изработване на текстилни етикети;
  • гравиране на текстилни и нетекстилни материали (без метал);
  • лазерно рязане като допълнение на бродерия и сублимация.

Получената форма или изображение са детайлно точни, с идеален контур. Цялата серия е с еднакво добро изпълнение. Необходима е предварителна проба.

Кога да използвате лазерното рязане? Сещате ли се как да го включите във Вашия проект? Разгледайте нашите примери за лазерно рязане, и нека да ги обсъдим. Питайте ни, споделете идеи, или ги поискайте от нас. За нас е удоволствие да мислим и обсъждаме заедно. Междувременно, ще разглеждаме мостри с лазерно рязане и гравиране, изпълнени в Storybox.bg. И така, лека-полека, ще намерим Вашето решение.

Лазерното рязане е процес за оформяне на текстилни и кожени материали, а лазерното гравиране е създаване на изображение върху подходящи повърхности. 

Използва се като допълнение към бродерия и печат, за декориране, брандиране и реклама.

Необходими са готово изображение (надпис) във векторен файл, проект с размери (и място за гравирането), подходящи за гравиране повърхности и материали.

 

Предварително може да се изгови мостра. 

Свържете се със Storybox.bg за лазерно рязане и/или гравиране.
Обадете ни се на тел.: 0899 973 002