Най-дълготрайният начин за декорация, емблема, лого, надпис

Конците създават красота и оставят послание. Добрата бродерия винаги прaви страхотно впечатление. Виждали сте я – като емблема, като декорация, като лого и като надпис. Днес бродерията се използва в нейния съвременен, машинен вариант. И, разбира се, изпълнението й се управлява от компютри. Така всяка графична идея, преработена до векторен файл, вече може да се избродира. Вижте как го правим в Storybox.bg.

Поставете знак, украсете, брандирайте, надпишете. Машинната бродерия има много приложения, и във всяко от тях се справя(ме) много добре. Попитайте ни как можете да я използвате. Обичаме да разказваме, и да показваме. В Storybox.bg използваме машинната бродерия за отличаване и обозначаване (емблеми, гербове, лога), за декорация (изображения, елементи, украси), за брандиране и реклама (лога, търговски марки, текстове), даже – за надписване на ритуални изделия и подаръци. Съчетаваме я и със сублимационен печат.

Какво искате да бродирате? Кое е Вашето приложение на тази технология с впечатляващ резултат? Вижте нашите примери за машинна бродерия, или ни попитайте кое е най-доброто за Вас решение. С удоволствие ще Ви изслушаме, и ще обсъдим Вашия проект. После ще Ви покажем подобни неща, които вече сме бродирали в Storybox.bg . За да изберем заедно какво да Ви предложим.

Разгледайте нашите проекти

Машинната бродерия е процес за създаване на предварително избрано изображение с цветни конци върху текстилна метерия. Използва се за декориране, брандиране и реклама, самостоятелно, или в комбинация (например – със сублимационен печат).

Необходими са готово изображение (надпис) във векторен файл, проект с размери и място за бродерията, подходящи за бродиране текстилна материя и/или текстилен артикул.  

Предварително се изговят програма за бродиране и мостра.

Свържете се със Storybox.bg за Вашето решение с трансферен печат.
Обадете ни се на тел.: 0899 973 002