Лесно надписване, номериране, поставяне на изображения​

  • Трансферният печат е процес за пренасяне на предварително създадено изображение върху текстилна материя или изделие от текстил. Визията е от изрязано фолио, от фолио с печат и рязане по контур, или отпечатък върху специална хартия. Пренасянето се извършва с термопреса. Използва се за декориране, брандиране и реклама.
  • Необходими са готово изображение (надпис) във векторен файл, проект с размери и място за печата, подходящи за (термо) трансферен печат текстилна материя и/или текстилен артикул.
  • Предварително може да се изгови мостра.

Какво можем да напечатаме за Вас в Storybox.bg?

  • Номериране на спортни екипи
  • Брандиране на рекламни материали от текстил
  • Надписи и изображения с флекс или флок фолио​
  • Трансферен печат + надписи с фолио​

Принтираш и/или режеш, лепиш, и готово. Трансферният печат е лесен начин за пренасяне на образи, надписи и цифри върху текстил и рекламни материали. Подходящ вариант е за единични бройки, или при малки серии. Така се правят номерата върху спортните екипи. Това е начинът за поставяне на лога и надписи върху тениски, шапки, суитчъри, якета, работно облекло, чадъри, чанти, раници. Необходим е векторен файл. Да Ви покажем как става в Storybox.bg?
Изберете си къде да поставите надписи, номера, лога, даже снимки. Трансферният печат в Storybox.bg има 3 начина за изпълнение, според проекта и желания ефект. Първият е пълноцветно изображение върху трансферна хартия. Вторият – същото върху специално бяло фолио, изрязано по контура на визията. Третият е найизползвания вариант. Изрязват се надписи и изображения от цветни фолия с гладка (флекс), или с мъхеста (флок) повърхност. Накрая термопреса пренася печата, или залепва фолиата върху основата.
Как да използвате трансферния печат? Избрахте ли как да го приложите, за да постигнете желания краен резултат? Разгледайте нашите примери за трансферен печат, и поискайте най-подходящото за Вас решение. Ще се радваме да ни разкажете какво търсите. После ще разгледаме и обсъдим примери за подобни проекти в Storybox.bg . И заедно ще изберем най-доброто за Вас.

Свържете се със Storybox.bg©
за Вашето решение с трансферен печат.
Обадете ни се на тел.: 0899 973 002