Бродерия

Кога да използваме бродерията като метод на
декорация или брандиране на облекло

Бродерията е много стар, универсален и издръжлив метод на декорация и е предпочитан метод за украса за много различни видове облекла. Също така тя е и чудесен начин да покажете вашето лого или дизайн пред света по елегантен и ненатрапчив начин. Но дали тя е подходящият избор и дали ще изглежда добре върху вашия продукт зависи от много фактори – материята, размера на продукта, както и дали се прави върху вече завършен продукт или в процеса на производство (т.нар. разкройки, когато става въпрос за облекло).

Кога да изберем бродерия?

Бродерията винаги прави страхотно впечатление. Ще се изненадате да разберете колко много приложения има рекламната бродерия. Основно се използва за изработка на логотипи и надписи върху работно облекло и рекламен текстил. Бродираните лога изглеждат много добре върху тениски, якета, елеци, суичъри, които от своя страна са перфектни както за корпоративно облекло в офиса, така и за всякакви дейности извън него.

Резултатът винаги е изключително издръжлив и е много по-подходящ
от другите видове брандиране, като например ситопечат или дигитален печат.

Бродерията изглежда леко повдигната от останалата част от тъканта на дрехата и се откроява по-добре от останалите методи за декорация. А ако наистина искате вашето лого или дизайн да изпъкнат, можете да помислите за използване на т.нар. 3D бродерия. За целта се ползва специална подложка Puffy, която позволява бродерията да придобие изключителен обем.

Кога трябва да обмислим различен метод на декорация?